Moltes novetats! Passes a veure-les?

Aquest mes ve carregadet de novetats! S’acosta la primavera, l’esclat de colors i olors de flors; de passejar per un parc i seure a llegir un llibre al solet.

I lallunacreacions porta novetats: he canviat el logotip, estic refent la pàgina web i creant nous productes, pensant en tots els públics.

I avui us ensenyo la primera d’elles: PUNTS DE LLIBRE per primers lectors. Perquè mentre els adults tenen mils de punts de llibre, els nens i nenes no poden marcar la pàgina del conte o del llibre que llegeixen? Doncs a partir d’ara ja ho poden fer!

Us presento la col·lecció M’AGRADA LLEGIR! que té 5 models diferents de punts per infants. Si has pensat fer una festa d’aniversari i vols fer un regalet als amics, perquè no un punt de llibre? L’etiqueta del packaging es personalitza amb el nom del nen o la nena.

Este mes viene cargadito de novedades! Se acerca la primavera, el estallido de colores y olores de flores; es tiempo de pasear por un parque y sentarse a leer un libro al sol.

Y lallunacreacions trae novedades: he canviado el logo, estoy renovando la página web y creando nuevos productos, pensados en todos los públicos.

Y hoy os muestro el primero de ellos: PUNTOS DE LIBRO para primeros lectores. Por qué mientras los adultos tienen miles de puntos de libro, ¿los niños y niñas no pueden marcar la página del cuento o libro que leen? Pues a partir de ahora lo podrán hacer!

Os presento la colección ME GUSTA LEER! que tiene 5 modelos diferentes de marcapáginas infantiles. Si has pensado en hacer una fiesta de cumpleaños y quieres hacer un regalito a tus amigos, ¿porqué no un punto de libro? La etiqueta del packaging se personaliza con el nombre del niño o la niña.

collage1

collage2

Packaging personalitzat en català i castellà.
packaging_laia15

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s