Bon estiu, i el proper curs, més!

Aquesta setmana s’han acabat els dos tallers d’scrap. Després d’un curs de 9 mesos d’scrap, acabem per dir bon estiu, i el proper curs, més!

Han estat unes quantes tardes compartint, no només scrap, sinó algunes confessions i la quotidianitat. Aquest ha estat el segon any a Casa Golferichs i el primer a les Cotxeres de Sants. En els dos llocs he comptat amb alumnes genials, plenes d’idees, algunes xerraires i d’altres silencioses, algunes que treballaven a la velocitat de la llum i d’altres que feien xino-xano. De totes vosaltres m’enduc un molt bon record. Moltes gràcies a les alumnes i als centres cívics per confiar en mi.

L’últim dia de cada taller ens fem una foto: un parell de classes abans ja aviso del dia de la foto, per si alguna es vol posar coqueta 😉 En algunes de les fotos no hi surt tothom, doncs de vegades no hi són aquell dia.

Us deixo les fotos dels 6 tallers que he impartit aquest curs 2013-2014. Demano disculpes a les alumnes del primer curs 2012-2013, els dec un post com aquest amb les fotos. Aviat el faig!

Ens veiem el proper curs 2014-2015, amb nous tallers i nous formats. Ben aviat us explico!

Bon estiu!

PS: Nois que heu estat a les meves classes, parlo en femení perquè sabeu que sou minoria! No us enfadeu que us tinc presents 🙂

Esta semana han terminado los dos talleres de scrap. Después de un curso de 9 meses de scrap, acabamos para decir feliz verano y el próximo curso, ¡más!

Han sido unas cuantas tardes compartiendo, no sólo scrap, sinó algunas confesiones y la cuotidianidad. Este año ha sido el segundo en Golferichs y el primero en Cotxeres de Sants. En los dos sitios he contado con unas alumnas geniales, llenas de ideas, algunas habladoras y otras silenciosas, unas que trabajaban a la velocidad de la luz y otras que hacían despacito. De todas me llevo un muy buen recuerdo. Muchas gracias a las alumnas y a los centros cívicos por confiar en mi.

El último dia de cada taller nos hacemos una foto: un par de clases antes aviso por si alguna quiere ponerse coqueta 😉 En algunas fotos no salen todos las alumnas, puesto que a veces ese día no estan.

Os dejo las fotos de los 6 talleres que he impartido este curso 2013-2014. Pido disculpas a las alumnas del primer curso 2012-2013, les debo un post como este con las fotos. Pronto lo hago!

Nos vemos el próximo curso 2014-2015, con nuevos talleres y nuevos formatos. Pronto os cuento!

Feliz verano!

PS: chicos que habéis estado en mis clases, hablo en femenino porque sabéis que sois minoria! No os enfadéis, os tengo muy presentes 🙂

4tcotxeres

4tgolferichs

1tcotxeres

1tgolferichs

2tcotxeres

2tgolferichs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s