Tancant portes, obrint-ne d’altres

Aquest serà l’últim post de lallunacreacions. Avui acaba un projecte per començar-ne un altre amb companyia i amb més talents.

lallunacreacions m’ha donat molt: tallers, encàrrecs, fires, alumnes (que algunes s’han tornat amigues) i molts aprenentatges de què és tenir un “negoci” i ser emprenedora.

Malgrat lallunacreacions acabi, la seva esència i el que s’hi feia (tallers i encàrrecs) segueix estan viu, es transforma i es transporta al projecte Nala atelier.

He unit forces, energies i talent amb la meva germana Anna, que molts coneixeu per les innumerables fotos que li faig a l’estudi Bitadominiquestudio, i hem creat Nala atelier.

És un espai i una botiga: com a botiga, hi trobareu les lletres que feia per nadons com a lallunacreacions, complements i roba ideals per fer-vos un regal o per regalar a familiars i amics; com a espai, seguiré fent els tallers d’scrapbooking en els centres cívics de Golferichs i Cotxeres de Sants.

Així doncs, lallunacreacions es transforma en un projecte amb més talent, més articles, més tallers.

M’agradaria molt que em seguissiu en aquesta nova etapa! Premeu aquí per conèxier Nala atelier.

Gràcies a totes i tots per haver-me llegit tots aquests anys, per haver assistit als meus tallers o per haver comprat els articles de lallunacreacions. Us estaré eternament agraïda!

 

Este será el último post de lallunacreacions. Hoy acaba un proyecto y empieza otro en compañía y con más talentos.

lallunacreacions me ha dado mucho: talleres, encargos, ferias, alumnas (que algunas de ellas se han convertido en amigas) y muchos aprendizajes de qué es tener un “negocio” y ser emprendedora.

Aunque lallunacreacions acabe, su esencia y lo que hacía (talleres y encargos) sigue estando vivo, se transforma y se transporta al proyecto Nala atelier.

He unido fuerzas, energías y talento con mi hermana Anna, que muchos conocéis por las innumerables fotos que le hago en el estudio Bitadominiquestudio, y hemos creado Nala atelier.

Es un espacio y una tienda: como tienda, encontraréis las letras que hacía para bebés en lallunacreacions, complementos y ropa para haceros un regalo o para vuestros familiares y amigos; como espacio, seguiré haciendo los talleres d’scrapbooking en los centros cívicos de Golferichs y Cotxeres de Sants.

Así pues, lallunacreacions se transforma en un proyecto con más talento, más artículos y más talleres.

Me gustaría mucho que me siguierais en esta nueva etapa! Pinchad aquí para conocer Nala atelier.

Gracias a todos y todas por haberme leído todos estos años, por haber asistido a mis talleres o por haber comprado los artículos de lallunacreacions. ¡Os estaré eternamente agradecida!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s