Propers tallers

A les portes d’acabar el primer trimestre de l’any, ja hi ha noves dates dels propers tallers pel segon trimestre: layoutbrownie

INICIACIÓ A L’SCRAP. Aprendrem les tècniques per fer àlbums de fotos originals i coneixerem el món de l’scrap: papers de colors, botons, enganxines, washi tapes… un munt d’articles per fer volar la imaginació!

* Cotxeres de Sants – Casinet. Dimarts de 18:00 a 19:30h. Inici – final: 1 d’abril – 10 de juny. Inscripcions obertes. Presencialment (Carretera de Sants, 79 Barcelona) o online. Més informació al web. Places limitades.

* Casa Golferichs. Divendres de 15:30 a 17:30h. Inici – final: 25 d’abril – 13 de juny. Inscripcions: a partir del 31 de març. Presencialment (Gran Via de les Corts Catalanes, 491 Barcelona) o on-line. Més informació al web. Places limitades.

A las puertas de terminar el primer trimestre del año, ya tengo las nuevas fechas para los talleres del segundo trimestre:

INICIACIÓN AL SCRAP. Aprenderemos las técnicas para hacer álbumes de fotos originales y conoceremos el mundo del scrap: papeles de colores, botones, pegatinas, washi tapes… ¡un montón de artículos para hacer volar la imaginación!

* Cotxeres de Sants – Casinet. Martes de 18:00 a 19:30h. Inicio – fin: 1 de abril – 10 de junio. Inscripciones abiertas. Presencialmente (Carretera de Sants, 79 Barcelona) o online. Más información en el web. Plazas limitadas.

* Casa Golferichs. Viernes de 15:30 a 17:30h. Inicio – fin: 25 de abril – 13 de junio. Inscripciones: a partir del 31 de marzo. Presencialmente (Gran Via de les Corts Catalanes, 491 Barcelona) o online. Más información en el web. Plazas limitadas.

Deixa un comentari